Sună acum

Suntem disponibili în fiecare zi, de Luni-Vineri, între orele 10:00-18:00

0722.381.968

0744.226.521

Te așteptăm

Stabileste acum o intalnire la biroul nostru pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru tine.

Vizite pe șantiere

Vizitele pe șantierele proiectelor nostre se fac de Luni-Vineri între orele 10:00-17:00, doar pe baza unei programări prealabile.

Formular de contact

Acest formular îți colectează numele, prenumele, adresa ta de e-mail și numărul tău de telefon. Pentru mai multe informații, te rugăm să verifici Politica de Confidentialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele tale.

Iți mulțumim!

Contact

Intra acum in contact cu noi pentru a gasi cea mai buna solutie de colaborare. 

Consideram ca un parteneriat continuu bazat pe încredere reciproca și profesionalism este in măsura sa asigure succesul in identificarea soluțiilor optime pentru fiecare proiect în parte.  

Cunoașterea in detaliu a specificului clienților noștri este esențiala pentru noi. În acest fel identificam soluții complete, eficiente in interesul particular al fiecăruia proiect. 

Credem in transparenta in procesul decizional al identificării soluției optime pentru fiecare proiect in parte, precum si in estimarea realista asupra costurilor pe care aceasta le implica. Implicarea partenerilor oferă promptitudine decizionala si eficienta in stabilirea si implementarea strategiei. 

Colaborarea îndeaproape presupune informarea si consultarea constanta a clienților noștri cu privire la dorințele si necesitățile acestora precum si cu privire la strategia propusa si rezultatele obținute. 

Calificativele cheie :

  • Cunoaștere detaliată a sectorului real estate. Membrii echipei noastre au o expunere semnificativă și specializată în sectorul imobiliar. Într-o piață dificilă și în continuă evoluție, avem reputația de a fi oferit sfaturi practice, bazate pe o bună cunoaștere în detaliu a aspectelor legate de identificarea soluțiilor optime de realizare si implementare a strategiei de vânzări.

  • Comunicarea permanentă, eficientă si directă la nivel de partener. Suntem receptivi, prompți si eficienți in oferirea suportului necesar prin comunicare directă și permanentă cu unul dintre partenerii de proiect al societății noastre care deține experiență solida in domeniu.

  • Relaționare excelenta cu actorii semnificativi din piață. Prin abordarea cu profesionalism si seriozitate in proiecte anterioare am construit o relație solida cu mulți jucători importanți de pe piață atât investitori cat si contractanți și autorități publice din sectorul imobiliar.

  • Stabilirea de strategii personalizate. Echipa noastră identifica si valorifica strategii orientate strict către interesul fiecărui client, astfel încât asistenta acordată va reprezenta o soluție personalizată, bazată pe cele mai bune practici internaționale și locale.

Share this Page